Πολιτική Απορρήτου Εφαρμογής

Αυτή η εφαρμογή κινητών συσκευών, παρέχεται χωρίς κόστος και προορίζεται για χρήση ως έχει.

Αυτή η τοποθεσία χρησιμοποιείται για την ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη Προσωπικών Πληροφοριών, εάν κάποιος αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, τότε συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση πληροφοριών σε σχέση με αυτήν την πολιτική. Οι Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για την παροχή και τη βελτίωση της εφαρμογής. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ούτε θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με κανέναν εκτός από όσα περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Οι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν την ίδια σημασία με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι στο application Smart Tour, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.


Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Για καλύτερη εμπειρία, κατά τη χρήση της εφαρμογής Smart Tour, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της Τοποθεσίας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι πληροφορίες που ζητάμε θα διατηρηθούν από εμάς και θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί υπηρεσίες τρίτων που ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίησή σας.

Σύνδεσμος με την πολιτική απορρήτου τρίτων παρόχων υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται από την εφαρμογή:

  • Υπηρεσίες Google Play
  • Facebook
  • Δεδομένα καταγραφής

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, σε περίπτωση σφάλματος στην εφαρμογή συλλέγουμε δεδομένα και πληροφορίες (μέσω προϊόντων τρίτων) στο τηλέφωνό σας που ονομάζονται Δεδομένα καταγραφής. Αυτά τα Δεδομένα καταγραφής ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου (“IP”) της συσκευής σας, όνομα συσκευής, έκδοση λειτουργικού συστήματος, διαμόρφωση της εφαρμογής κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ώρα και ημερομηνία χρήσης της εφαρμογής και άλλα στατιστικά στοιχεία.


Πάροχοι υπηρεσιών

Ενδέχεται να απασχολούμε τρίτες εταιρείες και ιδιώτες για τους ακόλουθους λόγους:

  • Για να διευκολύνουμε την εφαρμογή μας.
  • Για την παροχή της υπηρεσίας μέσω της εφαρμογής για λογαριασμό μας.
  • Για την εκτέλεση υπηρεσιών που σχετίζονται με την υπηρεσία. ή
  • Για να μας βοηθήσετε να αναλύσουμε πώς χρησιμοποιείται την εφαρμογή

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους χρήστες αυτής της εφαρμογής ότι αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στις Προσωπικές τους Πληροφορίες. Ο λόγος είναι να εκτελούν τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί για λογαριασμό μας. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να μην αποκαλύπτουν ή να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.


Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Σημειώστε ότι αυτοί οι εξωτερικοί ιστότοποι δεν λειτουργούν από εμάς. Επομένως, σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων-υπηρεσιών. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.


Παιδικό απόρρητο

Αυτή η εφαρμογή δεν απευθύνονται σε κανέναν κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης από παιδιά κάτω των 13 ετών. Σε περίπτωση που ανακαλύψουμε ότι ένα παιδί κάτω των 13 ετών μας έχει παράσχει προσωπικά στοιχεία, τα διαγράφουμε αμέσως από τους διακομιστές μας. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει προσωπικά στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες.


Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για τυχόν αλλαγές. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την εφαρμογή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@smartour.gr.